Belægningsarbejde med kyndig vejledning

Sammen udformer vi dit projekt

Alt fra en lille terrasse i haven til en stor industribelægning hos en virksomhed, har vi erfaringer med, og vi hjælper gerne med at projektere og vejlede om, hvad der vil være mest praktisk eller pænt til dit projekt. Vi har dygtige og uddannede folk, som vægter kvaliteten højt, og vi klarer både store og små anlægsopgaver.

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt og vi kommer gerne med et uforpligtigende tilbud. Hvis du skal have lavet belægningsarbejde et sted på Bornholm, så er vi dit sikre valg af entreprenør. Vi hjælper til på byggeprojekter på hele øen, herunder i Rønne og Aakirkeby.

Se eksempler på vores belægningsarbejde

Her kan du se et lidt mere specielt belægningsarbejde, der er udført for Sørens Værtshus / Snogebæk Røgeri. En flot klinkebelægning, som er meget slidstærk og giver et flot unikt look til området.

Her kan du også se en industribelægning med SF-sten, der er ved at være klar til brug. SF-sten er en meget stærk belægning, som er velegnet til brug, hvor der er tung trafik og vrid. Det er eksempelvis fordelagtigt ved industri og landbrug, men det er ikke begrænset hertil.

Kontakt os og få en snak om dit projekt

Ring til os på tlf. 5697 2544 for en snak om dit projekt. Vi hører gerne om, hvilket belægningsarbejde du skal have lavet, så vi kan udforme et tilbud og en løsning til din opgave. Lad os hjælpe dig med den belægning, du er ude efter.

Vi tilbyder deruodver også asfalt til dit byggeprojekt og støbearbejde. Se mere her.

logo_2

Kontakt dit lokale entreprenørfirma

Beskriv dit projekt eller det du ønsker hjælp til herunder så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer henvendelser så hurtigt vi kan.

 
 
 
Tilføj billeder af opgaven
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.

hvad koster en entreprenør?

Kontakt os og indhent et tilbud på dit entreprenørarbejde

Vi tilbyder skræddersyede priser på alt vores arbejde, så hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

Vi er lokal arbejdskraft med mere end 70 års erfaring som entreprenører. Vi kan løse enhver opgave inden for vores fag, og vi gør det med fokus på respekt, forståelse og gensidig tillid. 

Kontaktinformation

Sellesborg Entreprenørfirma ApS

Hovedgårdsvejen 3

Nylars, 3720 Åkirkeby

CVR-nummer: 42861472

Se vores cookiepolitik

Kvalitet er vigtig for os ligesom gensidig tillid. Vi er en ansvarsbevidst virksomhed der bære præg af at der ikke er langt fra medarbejder til leder.

Det samme erfarer vores kunder også og det gøre at vi er mere fleksible og kan træffe hurtige beslutninger til stor glæde for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

© 2023 Sellesborg Entreprenørfirma ApS. Alle rettigheder forbeholdes.